Skip to content
Magnum

Magnum

Magnum uppmanar alla att ta sig tid och unna sig själv lite lyx. Vi erbjuder våra konsumenter en extraordinär choklad-och glassupplevelse med alltifrån klasssiker till spännande smakkombinationer.

Velvety smooth & all covered in rich chocolate. All crafted from quality cocoa & Madagascan vanilla.Det alla glassar har gemensamt är att de består av sammetslen glass som omsluts av vår klassiska Magnumchoklad. 100% av våra glassar innehåller Rainforest Alliance certifierad kakao.

Show me
( 32 produkter )

Vi på Unilever är stolt över våra hållbarhetsåtagande och att vi köper in Rainforest Alliance™ certifierade kakaobönor från Tanzania i en av våra produkter från hela Magnum produktportföljen. Marknadssituationen av kakao i Tanzania har nyligen ändrats avsevärt och har haft påverkan på hela leveranskedjan, som ett resultat av denna förändring kan vi inte längre få tag på Rainforest Alliance™ certifierade kakaobönor från Tanzania i den mängd som möter våra behov. Det innebär att vi för närvarande kommer att köpa en mängd kakaobönor från andra Rainforest Alliance™ certifierade gårdar, i motsvarande volym av den mängd kakaobönor som används i en av våra Magnumprodukter då den vanligtvis innehåller Rainforest Alliance™ certifierade kakaobönor från Tanzania. Vi förväntar oss att detta ska lösas snart. Vi är tacksamma för våra konsumenters tålamod och förståelse, vårt arbete med Rainforest Alliance™ har inte förändrats. 

Vi på Unilever är stolta över vårt engagemang för hållbarhet och de Rainforest Alliance certifierade kakaobönor som används i våra Magnumprodukter. I den nya Magnum Brownie har vi kunnat säkra att 60% av kakaobönerena som används är Rainforest Alliance certifierade enligt nivån segregerad. Återstående 40% är Rainforest Alliance certifierade enligt nivån massbalans. Vi arbetar just nu med att uppdatera informationen på förpackningen och uppskattar ditt tålamod och förståelse under detta arbete. Vi är fortsatt engagerade i Rainforest Alliance certifieringen. För mer information om ursprungsnivåerna segregerad och massbalans vänligen besök ra.org/mb