hoppa över till:
MAT
Magnum White – Mango- och jordgubbsdröm
Receptförslag för 4 personer
Få en smak av sommaren med denna utsökta blandning av läckra jordgubbar och exotisk mango som förenas av krämig vit choklad och silkeslen Magnum-glass.
IIngredienser
- 4 Magnum White-glassar
- 12 färska jordgubbar
- 100 g vit choklad
- Jordgubbssås (kan ersättas med jordgubbssylt blandad med vatten, för att göra den lite tunnare)
- Mangosås (kan ersättas med karamellsås eller tropisk marmelad blandad med vatten, för att göra den lite tunnare)
- 100 g vispad grädde
- Basilikablad (valfritt)
- Gulddamm (kan ersättas med sockerglasyr eller kakaopulver)
Gör så här
- Värm vatten i en kastrull tills det börjar småkoka. Lägg den vita chokladen i en skål av stål eller glas, täck med plastfolie och ställ den på kastrullen tills chokladen har smält.
- Doppa jordgubbarna i vit choklad, lägg dem på ett serveringsfat och låt svalna i kylskåp i 15 minuter.
Upplägg – serveras direkt

1. Droppa jordgubbs- och mangosås på varje tallrik.

2. Lägg en Magnum White-glass i mitten av varje tallrik.

3. Garnera med tre jordgubbar runt varje Magnum och strö över gulddamm.

4. Lägg en sked vispgrädde ovanpå Magnum-glassen. Garnera med basilikablad och servera.
Fler artiklar
Page types
Välj din njutning
(
0
)