Skip to content

TÄVLINGSVILLKOR: GLASSPYSSLA MED CLOVVE

 

 1. Tävlingsperiod 23.11.2020-13.12.2020. Bidrag inkomna efter avslutad tävlingsperiod kommer ej att behandlas.
 2. Arrangör Unilever Sverige AB. Vid eventuella frågor kontakta oss på Unilever Sverige AB, Konsumentkontakt, Box 1056, 17120 Solna, konsumentkontakt@unilever.com eller tel.
 3. Denna pristävling är öppen för personer som är minst 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Unilever Sverige ABs anställda och deras familjemedlemmar får inte delta i pristävlingen.
 4. Priset består av 10 stycken glasscheckar á 50kr styck (totalt värde på 500kr) som kommer att skickas till en ensam vinnare via post. Genom att acceptera vinsten anses de tävlande ha accepterat samtliga villkor hörande därtill. Vinsten kan ej bytas till kontanter eller motsvarande. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas till annan person. Eventuella skatter och avgifter betalas av vinnarna.
 5. För att delta i pristävlingen ska du ladda upp en bild på ditt glasspyssel på Instagram och nämna #GBglasspyssel och @gb_glace på Instagram. Tävlingen är inte understödd/sponsrad av Instagram eller Facebook.

 6. Vinnaren i pristävlingen utses av en jury [16.12.2020]. Vinnaren dras av Unilevers marknadsavdelning och deras beslut kan ej överklagas. Juryn kommer att välja den slutliga vinnaren grundat på det mest kreativa glasspysslet.  
 7. Du får bara bidra med bilder/video som du själv har fotat/filmat. Bilden/videon får inte göra intrång på tredje mans rättigheter eller anses stötande eller vara olämplig på annat sätt.
 8. Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till Unilever. Detta innebär bl.a. att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Unilever får överlåta bidraget till annan samt använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt dock endast inom Unilever normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed.
 9. De uppgifter vi samlar in och behandlar för det vinnande bidraget är namn och adress för att skicka brev med vinsten. De uppgifter du lämnar om dig själv kommer att behandlas endast av oss inom Unilever för att kunna administrera tävlingen. Vi kommer radera dina personuppgifter efter tävlingspriset har skickats ut. Vi kommer inte att lämna dina personuppgifter till externa parter. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kan personens användarnamn på Instagram att publiceras på vårt Instagram-konto. För mer information om Unilevers behandling av personuppgifter och dina rättigheter, besök vår integritetspolicy: http://www.unileverprivacypolicy.com/sv_SE/Policy.aspx.
 10. Vinnaren underrättas i kommentarsfältet där personen ombedes att kontakta GB Glace via direktmeddelande på antingen Instagram om man vill ta del av första priset. Detta kommer ske inom [senast 5 arbetsdagar] efter juryns beslut.
 11. Genom att sända ditt tävlingsbidrag till den här pristävlingen accepterar du ovanstående regler och villkor samt behandling av din personuppgifter.