Skip to content

Regler och villkor

 

1.     Tävlingsperiod 03.06.2020-07.06.2020

2.     Arrangör Unilever Sverige AB. Vid eventuella frågor kontakta oss på Unilever Sverige AB, Konsumentkontakt, Box 1056, 171 20 Solna, konsumentkontakt@gb.se eller tel. 0771 – 829100.

3.     Denna pristävling är öppen för personer som är minst 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Unilever Sverige AB:s anställda och deras familjemedlemmar får inte delta i pristävlingen.

4.     Priset består av glasscheckar till ett värde av 100 kr. Femton vinnare kommer att väljas ut totalt.

5.     För att delta i pristävlingen måste du tagga en persons Instagram-profil och skriva varför du vill bjuda den personen på glass. Inget inköp krävs för att delta i pristävlingen.

6.     Tre vinnare i pristävlingen utses av en jury varje dag innan kl 9.00 torsdag 04.06.2020 till måndag 08.06.2020 baserat på förgående dags bidrag. Vinnarna meddelas därefter. Juryn kommer att välja vinnarna grundat på de bidrag som bäst representerar GB Glace värdeord Glädje och Gemenskap. Juryn består av Unilevers marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas.

7.     Du får bara bidra med inlägg som du själv har skrivit. Inlägget får inte göra intrång på tredje mans rättigheter eller anses stötande eller vara olämplig på annat sätt.

8.     Vinnarna underrättas via direktmeddelande på Instagram där de ombeds att fylla i vårt kontaktformulär på www.gb.se så att vi kan skicka glasscheckarna till personerna som skrivit de vinnande kommentarerna. De uppgifter vinnarna lämnar om sig själva kommer att behandlas endast för att kunna skicka ut pris och kommer raderas direkt efter. För hantering av personuppgifter gäller i övrigt vårt Meddelande om behandling av personuppgifter

Genom att sända ditt tävlingsbidrag till den här pristävlingen accepterar du ovanstående regler och villkor.